enblondinsvardag

Tur i oturen

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Jag sitter och finslipar lite på min svenska inlämning, jag hoppas hon blir nöjd. Jag är alltid lika nervös att lämna in första uppgiften till en lärare man inte har haft innan. Man vet liksom inte vad läraren vill ha, hur den vill ha den osv. Ja som ni ser på bilden såg min svenska ut för en timme sen, men jag lyckades fixa allt. Så nu hoppas jag snart att allting blir perfekt, den ska bli super bra eller jag kan alltid drömma iallafall.

Idag har jag bara legat hemma i min säng och pluggat, sovit och sovit. Mi madre kom upp till mig och frågade om jag var sjuk eftersom jag hade varit inne hela dagen, hihi hon är så söt. Jag har faktiskt fått en hel del plugg gjort, jag längtar så till våran lång helg x2. Vi är nämligen lediga nästa måndag, och nästa fredag, så först blir det fredag-måndag och efter det blir det torsdag-söndag. Vad ska man göra då? Upptäcka lite kanske. Vi får se vad vi tar oss till, jag vill åka till aquapark och leka som ett litet barn!

Thyme for ginger

Kategori: 2012-2013 Spanien


 
Ni måste ju hålla med att thyme for ginger, har så sjukt fina grejor. Jag är helt förälskad i det där ipad fordralet, jag vill bara ha det. Det är Pernillas Wahlgrens brors son som äger det här märket om jag inte har helt fel för mig. Jag & mamma var där förbi på modemässan eftersom att deras monter inte ligger alls långt i från där mamma håller hur, tror vi var där minst en gång varje dag och dräglade på alla fina grejor, hiihi!
 
 

TILL SALU MACBOOK

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 TILL SALU
 
Här kommer lite bilder på min MacBook PRO 13' som jag ska sälja. Det är inget fel på datorn, men som ni ser är det en repa på den (repan kan ni se på näst sista bilden). Det kan även vara lite små repor på undersidan men ingenting som man lägger märke till tycker jag. Datorn är inköpt i slutet av December 2011 då jag fick den som en julklapp. Jag säljer den pga av att min mamma har en MacBook och kan inte få in sina jobbprogram på den så jag ska ta över hennes istället och säljer därför min egen. Jag har kollat runt lite på blocket angående priser och dom ligger på 8000kr, så jag tänkte lägga ut min för 7500kr eller högstbjudande. Kartong och kvitto och allt sånt finns kvar på den. Dock kan jag tyvärr inte leverar den från den 5 November då jag själv bor i Spanien och min mamma tar med sig den hem till Sverige när hon åker hem här i från.
 
PRIS: 7500kr eller högstbjudande.
Leveras med: Orginal kartong, kvitto & laddare.
 
SKRIV TILL MIN PÅ FACEBOOK ELLER MAILA FÖR MER INFO ELLER OM NI VILL LÄGGA BUD.

TROTS ÖVERSVÄMNING

Kategori: 2012-2013 Spanien

Jag lever.

Gråter nästan av lycka.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Skype med världens bästa lillebror.

Imorgon är det ingen vanlig dag.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Idag är det tisdag, en rutten vanlig tisdag. Jag vill bara att det ska bli helg eller imorgon kan det också bli faktiskt. Jag längtar så mycket tills imorgon så jag håller på att spricka för imorgon är det ingen vanlig dag för imorgon får jag paket från Sverige, hurra! Ballerina kakor, godis, kläder & åååh toffe tröja!! Det ska jag gömma för min värdmamma tvättar allt hon ser, hon har tvättat min toffe tröja 3 gånger sen jag kom hit. Hon tvättar typ 100 maskiner i veckan jag skämtar inte, helt sinnes.

Nu tänkte jag softa, jag ska plugga lite också hade jag tänkt. Jag hoppas min pojkvän ringer snart så jag slipper plugga så länge, hihi! Hoppas ni har det bra i Sverige, är det kallt? Vinterjackan på?

Åh jag vill ha mitt eget.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Jag vill ju flytta till mitt eget, inreda mitt eget.
Åh vad jag längtar.

En sjuk tjej.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Sjuk Elin försöker bjuda på ett leende.
 
Dålig väder och dålig mage. Idag är det inget vidare väder, det är molnigt men varmt. Idag så gick jag till skolan men var bara där på två lektioner, eller rättare sagt på ett klassråd och sen en låååååååång matte lektion. Min mage och min hals mår inte så jätte bra idag så jag valde att gå hem, eftersom det är en typ frilufsdag på onsdag och sen skolresa på lördag så jag vill mår bra då! Båda mina mentorer såg på mig att jag inte mådde så bra, så dom tyckte det var bra att jag gick hem. Planerat just nu är väl att kanske kolla på en film & sedan plugga lite, plugga spanska och engelska eftersom det är dom lektionerna jag missar.

SÖNDAGS BILDBOMB

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Lite bilder från i Onsdags då det var tapaskväll med allas värdfamiljer. Mamman som ni ser på den första och sista bilden är min underbara värd mamma, ni ser ju hon är världens bullbaksmamma eller ser ut minstånde ut som en riktigt sådan. 
 
Alla bilder tagna/lånade av emma.
 
Och resten av bilderna är från gårdagen som började på stranden men slutade med utgång med hela härliga gänger som sitter här i soffan på bilden. Vi var hemma vid två, jag drack ingenting för jag kände att jag inte mådde så bra. Jag trivdes i sällskapet så jag ville ändå inte åka hem. 
 
Idag vaknade jag upp med ont i halsen och jätte ont i magen, så jag kanske börjar bli sjuk. Det kanske kan förklara varför jag inte mådde så bra igår heller, jag vill inte bli sjuk här nere blä! Jag vill att mamma, pappa eller min älskade pojkvän ska ta hand om mig om det skulle vara så att jag blev sjuk.

Nu ropar fotbollen på mig och läxorna men fotbollen ropade lite högre tror jag...

Det blev en utgång. Idag igen.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Ikväll blev det ännu en utgång efter kväll på skolan. Det var rätt skönt att gå ut och träffa lite nytt folk tycker jag. Nu hade jag tänkt att bädda ner mig i sängen och bara sova. Imorgon ska jag sova så länge jag kan för här ska det tydligen bli dåligt väder, inte roligt...men det känns bra slipper man ju ha ångest över att man sover bort dagen, hihi! Jag bloggar mer imorgon, men nu vet alla att jag är hemma iallafall.

En lugn helg i Fuengirola.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Igår stod det tjejkväll schemat, vi började på capitan och slutade på opencor för att handla chips och godis. Hihi, ingen var direkt taggad på att fest så vi tog en drink, sen gick vi handla chips, gick hem till våra sängar &  la oss i en varsin säng och kollade på film. Bra fredag!
 
Ikväll är det taco kväll på skolan, alla gäststudenter ska dit och käka. Jag har lovat Lisa (hon som är alla gäststudenters extra mamma) att jag ska hjälpa till och laga maten. Jag ska vara där klockan 17....så jag måste nog snabba mig. Efter tacokvällen kanske det bli utgång, vi har inte bestämt än. Det lär ni märka.

 

SHM om och om igen.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Swedish house mafia, Nause, Swedish house mafia om och om igen i hörlurarna, det finns ingen bättre pluggmusik. Jag ligger just nu i min säng och håller på att skriva ett personporträtt om Vivi, är det fredag så är det! Hihi, skoja! Eller asså jag skriver personporträttet men jag är inte så glad som jag verkade när jag skrev det. När vi fick uppgiften skulle man jobba med någon man inte kände...och det var bara vivi kvar när jag skulle välja, då älskar man livet.
 
Ikväll är det fredag som sagt, vi hade tänkt att vi tjejer ska gå till en bar ta några drinkar och bara softa hade vi tänkt. Det ska bli as trevligt tycker jag. Det blir antagligen vid elva, halv tolv eftersom att allt här i Spanien händer så mycket senare. Middag klockan 22, så efter det ska man fixa sig osv. Dock måste vi vara hemma senast två annars blir det varning eftersom att det finns vissa här nere som inte har skött sig speciellt bra. Inte så kul att det drabbar oss som har skött oss hela tiden.
 
Idag har jag gått massa trevliga sms från min bästa Julia, åh shit vad jag saknar min brudar. Ni är dom bästa. Hihi, John du var så snygg på bilden så jag trodde nästan lite smått attt jag skulle kissa på mig. Ja mina brudar ni vet att jag saknar er massor. Men jag skriver det några gånger för att på minna er om att jag verkligen gör det och jag insåg hur mycket ni betyder för mig först nu när ni är 600 mil ifrån mig. Blää!
 
 

Äntligen fredag.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Idag blev det fika med Lovisa & Vivi, en liten plugg fika. Annans jucie och croissant, mycket gott. Det ska bli vårat standard fik har vi bestämt, bra beslut. Efter det kom våran matte upp i huvudet och vi måste ta minus dom kalorierna vi åt, eller åt minstånde försöka så vi knöt på oss löpar dojorna och sprang en runda. Imorgon är det fredag, så jävla skönt!
 
 

Morgon inlägg.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Typsikt att man inte kan sova när man har sovmorgon, inte bra! Jag hade iallafall tänkt att gå ner käka lite frukost och sen traska mig mot skolan. Jag vaknade klockan 8 idag, när jag fick sova till 9. Då älskar man livet. Nej nu blir det bråttom måste bädda sängen, äta frukost osv. Vi hörs lite senare idag.
 

Dagen i bilder.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Min dag i tre bilder.
 
   Skype med lillebror.
Dressad för tapas kväll på skolan.
Avslutar dagen med en jogging tur längst stranden.
 
Nu blir det sängen & skype med min älskling.
Jag har precis snackat lite med mina två finingar Julia & Emma, får inte glömmas bort.

Att springa längst stranden vid nio på kvällen och inte ens behöva tänka på om man ska ha tjock tröja eller något lång aramat på dig är så underbart. Det finns inget bättre. Tummen upp på det!
 

Jag lever fortfarande.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Jag ville bara kika in och säga att jag lever. Jag ska snart till skolan för en sista lektion.
Jag var och kollade upp med min kamera idag och han sa att jag måste skicka den till Sverige för att annars skulle det kosta lika mycket som att köpa en ny. Så ni får nöja er med mina iphone bilder ett lite längre tag till.
 
Ikväll ska vi på tapas kväll med värdfamiljen på skolan så det kommer förhoppningsvis massa bilder från det senare ikväll, jag hoppas nämligen på att Emma tar med sin kamera så jag kan sno bilder från henne, hihi!
 

Söndagen i bilder.

Kategori: 2012-2013 Spanien



Här är bilder från den underbara söndagen vi hade med familjen som innehöll bad, banan åk & bara massa kvalitétes tid med den underbara värdfamiljen jag och Emma har hamnat i.
Bilderna är lånade av Emma.
 

Tummen upp för städat rum.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Det är fortfarande varmt och klockan är snart elva. Jag sitter iallafall ny duschad och mätt efter en hamburgare till middag. Idag var det första gången vi fick en maträtt vi redan hade ätit här, det är rätt bra att har gjort olika maträtter i 18dagar. Bra gjort mi madre!

 Idag när jag kom hem hade mi madre städat mitt rum och bytt lakan i min säng. Hon är guld värd ibland, super bien. Imorgon går jag 8.40 till 16.00, men jag har bra tre lektioner; Juridik, Spanska & Samhäll. Jag en håltimme på 3 timmar så då tänkte jag faktiskt gå till en kamera butik och se om dom kan laga min kamera den behöver verkligen en koll för jag vill verkligen kunna visa er hur underbart fint det är här, jag vill visa mitt rum & alla nya kläder jag har köpt. Jag har lyckats handlat 9 tröjor, ett par skor, två väskor och ett par shorts under den tiden jag har varit här! Juste, och dagen innan jag åkte köpte jag en ny vit lång kjol eller jag snarare fick av dockan på D&C, sen köpte jag ett linné från ajlajk och ett blus från Odd Molly men den kanske ni har sett(?)
 
Jag måste iallafall gå och lägg mig nu, även fast jag bara har pluggat, varit i skolan och skypeat idag så har jag blivit trött. Hopppas ni kikar in imorgon, för imorgon har jag hur mycket tid till er som helst!!

Don´t you worry child.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Årets låt 2012. Swedish house mafia.
Don´t you worry child.
 

Massa plugg.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Swedish house mafia på högsta volym i lurarna nu ska jag plugga lite svenska, matte och juridik.
 

Ni förstör inte bara ett liv, utan ett helt samhälle.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Idag efter skolan så blev det poolhäng hemma hos Wendela, nu har jag suttit med läxor sen klockan sex och ska fortsätta ett tag till hade jag tänkt eller nej jag ska sova nu faktiskt, hihi!

Jag hoppas det gick bra med demostrationen idag alla mina vänner, jag hoppas verkligen att dom förstår vad dom gör. Dom tar en gjädje i från oss som ingen annan kan ersätta än Christian själv. Jag hoppas för all del i världen att han får stanna, vad vore korridoren i sam utan ett glatt leende på en kille som har bollen med sig vart han än går. Katja och Martin ni är verkligen grymma som har styrt på allt, grymt gjort. Repotaget i ABC var grymt fyfan vad jag sakna er alla, jag hade varit med er i dag på plats som jag hade varit närmare än jag är. Jag vill inte komma tillbaka till ett Sverige och inte se Christians leende i korridoren.
 
Här är länken till det underbara ni gjort idag!
 
All lyckan till dig Christan & din syster. Jag vill inget annat än att ha er kvar!
 

Sol och bad hela dan.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Bästa dagen i Spanien var idag. Så super bra dag! Jag var på stranden med familjen, så himla underbart. Så trevliga männsikor så man nästan tycker synd om dom.
 

Det blir en dag på stranden.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Klockan är kvart i tio och det är 30 grader, helt sinnes. Idag ska jag och Emma åka till Torremollinus med våran värdfamilj sola, bada och ta det lugnt. Det kommer blir en långdag på stranden så blir mer bloggning ikväll med massa bilder från min dag. Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer ha, hihi. Bilden här ovanför är lånad av Emma som jag bor med, det här är min värd pappa och min ena värdbror som står i röda shorts.
 
 

Det gör ont.

Kategori: 2012-2013 Spanien

'

Jag saknar dig massor. 

Det blev ingen film eller rättare sagt ingen tjejkväll.

Kategori: 2012-2013 Spanien



Jag är så trött så jag tror jag svimmar snart. Jag är helt slut, out of order. Vi skulle hem till Petra och bara mysa ikväll, hon bor cirka 2 minuter från mig. Jag ser hem till henne från mig, men jag orkade inte ens ta mig dit och Petra orkade inte ens ha dit mig & Vivi. Jag valde att istället efter maten sätta mig i soffan men min spanska värdbror och kolla på spanska Tarzan, fyfan vad Tarzan är bra! 
 
Imorgon så ska jag och värdfamiljen åka till stranden som pappan jobbar på eller äger eller vad man ska säga. Vi ska bara dit och ta det super lugnt, sol och bada. Jag kanske får ta med mig lite plugg, men det är bara en svenska bok som ska läsas och den börjar faktiskt bli rätt bra! Tro det eller ej. 
 

Malaga med dunder och brak.

Kategori: 2012-2013 Spanien





Idag var vi som sagt i Malaga, det var nästan för fint väder idag. Det var 32 grader och strålande sol, okej om man ska ligga på stranden men om man ska gå på stadsvandring i en stor stad kanske det inte är det optimala. Malaga i sig var faktiskt väldigt fint trots att vi inte orkade gå runt så mycket på grund av värmen. Det var så sjukt dunder varmt, jag trodde jag skulle avlida. Vi fikade på Lepanto som tydligen är Malagas äldsta fik, vi dock inte hur gammalt det är. Bilderna ovanför är på Malagas katedral, den var super fin. Den tröjan som är på bild var jag tvungen att köpa för det kändes som det var jag och Toffe på bilden, hihi! Hade ångest i en timme innan för att jag inte köpte det, så var tvugnen att springa dit innan vi åkte hem.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, jag ska smita över till Petras lägenhet efter maten och kolla på film med henne och Vivi! Det ska bli sjukt mysigt att bara ha en "Norrtäljetjejkväll" eller vad man ska säga. Det kan behövas sånna kvällar också känner jag. Fattar inte dom som går ut varje helg, jag förstår inte. Verklingen inte, hur orkar dom? Hur har dom pengar? Jag föredrar myskväll, så jag vill verkligen att maten ska vara klar NU så jag får springa över till tjejerna.
 
Ja la upp den näst sista bilden för att det var avgången vid flygplatsen, jag var så nära på att hoppa av och ta ett plan hem till mina nära och kära! Det kändes som jag inte hade pengar till det så satt kvar och åkte hem till min värdfamilj istället som är helt underbar.

Malaga väntar.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Godmorgon mina vänner!

Idag är det en super fin dag och vi ska dra in till Malaga med lite folk från skolan, det ska bli super trevligt. Jag har liksom aldrig varit i Malaga, jag har liksom bara åkt utanför när jag från flygplatsen. Jag kan tänka mig att det är mycket fin stad med mycket shopping. Jag hoppas jag hittar mycket fint, fast det hoppas dock inte min plånbok, hihi. Jag ska försöka ta så mycket bilder jag kan, dock blir det bara iphone bilder eftersom min kamera har lagt av. Det ska åka på lagning på måndag är det tänkt.
 
Puss

Varför supa när man kan skypa?

Kategori: 2012-2013 Spanien


Ikväll blev det en lugn kväll, jag var hemma med familjen och lagade mat åt dom osv. Jag bjöd på köttbullar, brunsås, lingon och potatis, dom frågade till och med om receptet. Känns bra! Efter middagen gick jag & Emma till stan mötte upp Vivi och några andra tjejer, Emma och tjejerna valde att gå vidare och festa medans jag & Vivi tog en runda till donutat haket och käkade donuts och sen tog jag en taxi hem. Just nu ligger hemma i sängen och snackar på skype med min älskling. Min bästa älskling. 
 

Vem har sagt att livet är lätt?

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
  Ibland är man ledsen och ibland är man glad. Livet är inte lätt i Spaninen.
Ibland vill man åka hem nu och ibland vill man aldrig.
Ibland har man rätt ibland har man fel.
 

Back on track

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Efter många dagar utan tid till att blogga har jag nu tagit mig tid. Idag har jag bara två lektioner, så jag slutade för en halvtimme sen. Det är så grymt varmt här idag, sidodär 30 grader. Just nu väljer jag mellan poolen, stranden eller bara baksidan på gården......orkar inte gå till stranden eller till poolen. Det blir nog lite plugg hemma på baksidan idag, läsa lite i en bok och räkna lite mattematik.
 
 

Under dom här dagarna jag inte har bloggat så har jag hittat en svenskbutik med laktrisnappar och felix ketchup. Jag har spelat tennis med Vivi och Lovisa, det var faktiskt super kul! Vi har testat Vivi´s pool den var godkänd, vi har där helt själva så det var soft att bara ligga där och softa. Och sen igår så stod mi familia för en fiesta för mi abuela han fyllde 73 år, så vi hade en liten fest för han på kvällen. Det var super mysigt att få träffas dom närmaste vännerna och släkten till familjen.

 

Bilder från school camp.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Här kommer lite bilder, inga vidare så min kamera är sönder och använder mig av mig iphone. 
 
 
 

Pubar och sköna människor.

Kategori: 2012-2013 Spanien




Här är massa bilder från igår kväll! Jag hade en grymt rolig kväll här i Fuengirola med klassen och några mer från några andra klasser. Tack så grymt alla vänner! Blev en super duper mysig och dansig kväll igår. 

Idag blir det markanden med emma först, sen blir det kanske en snabbis till stranden eller poolen och efter det blir det att ut och äta med klassen och efter det är det en strand fest för hela skolan så vi hade tänkt att gå dit och se vad det har att erbjuda. Jag har bestämt mig för att inte dricka något ikväll, jag känner att en kväll per helg räcker mycket bra och väl för både mig, min mage och min budget. 
 
Vad gör ni hemma i Norrtälje? 
 
 
 
 

Då var jag hemma igen.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Hemma i Fuengirola igen. Så skönt. 
Ikväll blir det att handla kalender och lite så. 

Förlåt för att jag glömde dig.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Idag har jag glömt er! Jag har varit på stranden, på stan, hit & dit & överallt. Imorgon ska vi på school camp med skolan, så vi kommer hem på fredag så har inge internet imorgon så ingen bloggning imorgon heller. Det finns en fördel med det och det är att det kommer bli en bildbomb på fredag kväll!! WIHO.

Jag måste sova nu mina vänner, Puss

Ingen strand idag.

Kategori: 2012-2013 Spanien



En trött tjej med konstiga bilder. Jag har gett upp att se söt ut på bilder så jag tar bara konstiga nu för tiden. Hur är allt hemma? Hur är vädret? Jag vill veta.
 
Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan och letat skolkalender men det verkar inte finns någonstans i hela Fuengirola. Jag börjar tro att dom inte går i skolan här typ. Jag & Vivi var säkert och letade en hel timme typ men hittade inte det någonstans, dock var det siesta så mycket hade stängt men ändå.
 
Nästa vecka hade jag tänkt att ta tag i min fritid, typ börja spela tennis eller något liknande. Tennis? Jag är typ jätte sugen på det, och jag vet att Petras värdpappa är privatlärare så jag ska fråga om man kan få vara med och testa någon gång typ. Jag vet att min morbror skulle bli jätte glad efter som han är jätte duktig tränare i Oslo.
 

Pratar med min älskling.

Kategori: 2012-2013 Spanien



Bilder från dagen och gårdagen.
 
Idag har jag varit i skolan, vi har fått skåp, fått spanska kontantkort och massa sånt som man ska göra första dagen liksom. Sen blev det hem och lämna lite grejer, och sen bar det av till stranden med tjejerna i klassen och några andra tjejer från skolan. Vi låg där till 18 sen gick vi hem och la oss, softade lite osv åt mat för en timme sen nu ska jag sova efter att ha pratat med hela släkten på skype.
 

Hemresan är klar.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Hemresan är betald och beställd. Känns skönt! See yah den 20 december sweeeden.

Första dagen i skolan!

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Då springer jag & Emma till skolan, ha en bra dag vänner. Hörs ikväll!

God natt, bilder imorgon.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Imorgon blir det mycket bilder, för måste sova. Skola imorgon!

Förlåt älskling slå mig inte.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Jag gick inte på spotify idag & såg att min älskade pojkvän hade lagt till massa låtar till sin spellista, b.la: The woman I love, Can you feel the love tonight, I miss you och You found me. Jag kan inte mer än att börja gråta, du är så jävla bäst. Ni som hade chansen innan mig att bli tillsammans med min underbara pojkvän gick miste om jordens bästa kille.
 
Den här textraden fick mig att bryta ihop totalt:
"Will you come home and stop this pain tonight"
 
Jag vet verkligen inte om ni andra förstår hur underbar den här männsikan är. Han är mitt hjärta, han är mitt allt. Jag skulle aldrig byta ut han. Jag säger bara att ingenting tar han i från mig. Jag svär att om det är så att vi skulle börja bråka sätter jag mig på första planet hem. Så mycket älskar jag han, jag ger upp skolan för han. Jag ger upp min framtid för han. Han är min framtid!
 
 

Efter stranden blir det en siesta.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Hej mina vänner!

Äntligen kan jag prata med mina nära & kära på skype utan att gråta, känns bra! Jag ska ta en liten siesta nu sen får jag se vad jag gör. Emma som ska bo med mig ska komma idag, wiho! Lite bilder från dagen droppar in senare ikväll.
 
Puss

Att en hund kan betyda så mycket.

Kategori: Allmänt



 
Finns inga ord på hur mycket jag saknar er.
 

God morgon mina vänner.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Hejsan alla mina vänner & alla ni känner.

Idag är det lite bättre med hemlängtan men inte mycket, jag vaknade nyss men min mage är fortfarande inte så bra. Inget är som det ska än men det är väl det som hör till. Jag hoppas på att det blir bättre för min egen skull.

Idag ska jag ner på stranden en stund med Petra och lite senare möta upp dom andra tjejerna. Jag ska även tillbaka till skolan och prata med en stödperson, om hur jag ska göra och hur jag känner. Jag kan meddela er som inte vet, jag är världens mamma gris, jag gillar inte andra kulturer, jag ville bara åka ner och sätta mig på prov. Och med facit i hand vet jag inte hur jag vill göra nu, jag äter ingenting för då håller jag på att spy, jag grinar minst 5 gånger per dag. Så ja jag får se, vem vet jag kanske är hemma om 2dagar. Ingen som vet, ingen som vet. Men en sak är bra det är att jag inte grinade imorse när jag vaknade, wiiiho! 

Mindre tårar idag.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
 


Första bilden är min älskade pojkvän. Andra bilden var en av alla mina översättningar på google. Tredje bilden är skolgården. Fjärde bilden familjens hund. Femte bilden ett hål i tanket i duschen jag hittade och sista bilden är en kräfta vid namn Elin.

9 månader med min älskade idag. Jag har pussat på han via skype och så. Nu ska kräftan gå och lägga sig, trots att alla andra är ute på någon pub valde jag att vara hemma eftersom att jag inte mår riktigt bra i min mage osv. kändes som ett bra val. Imorgon blir det sovmorgon sen en dag på stranden med tjejerna.
 
Puss

Andra dagen är halft avklarad!

Kategori: 2012-2013 Spanien




 
Dagen för mig, stranden med tjejerna!
Nu ska jag till skolan för att prata med en tjej som jobbar där. Behöver lite peppning. Ni kanske kan hjälpa till i kommentarors fältet.