enblondinsvardag

Jag lever efter en underbar vecka.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Hej allihopa! Jag lever, vi har haft en underbar vecka tillsammans tyvärr är den slut och min älskling redan hemma i Sverige. Ikväll ska vi fira Elin, och jag ska få sovsällskap på hotellet av Vendela och Lovisa inatt eftersom jag hade bokat hotell till imorgon. Vet inte hur jag tänkte, men lika bra att utnyttja alla nätter nu när man har betalt för dom. 
 
Förlåt för att jag inte har svarat på skype alla som har ringt, men internetet på hotellet är inte så bra. Det funkar när det känner för det, och sen har jag valt att prioritera min älskling först, hihi. 
 
Alla bilder och sånt kommer upp imorgon, & det blir MÅNGA. 

Hotell hela veckan.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Kan bli dålig uppdatering då jag ska bo på hotell med mitt hjärta som har kommit. Puss

Innan 2014

Kategori: 2012-2013 Spanien

Här är en lista jag ska ha gjort innan 2014. (1år, 2månader & 8dagar)
 
Skickat in jobbansökan till Mathilde & Jackie.
Flyttat hem till Sverige.
Tagit körkort.
Köpt mig en egen Louis Vuttion väska.
Kollat på Avicii.
Varit i New York (med morfar).
Varit i Scandinavium och kollat på Frölunda.
 

Underbart fina Sevilla.

Kategori: 2012-2013 Spanien

(en bild från igår)
 
Söndag och två dagar kvar till min pojkvän. Ååååh gud vad jag längtar! Jag drömde i natt att jag var hemma i Sverige, och kramade alla och hade myskväll på skolan.

Igår var vi i Sevilla med skolan, Sevilla är Spaniens fjärde största stad. Sevilla i sig var så himla vacker, jag är ingen direkt människa som gillar att kolla på olika städer men gud så fint det var där! Katedralen, ja massa fint. Jag blev helt imponerad av att det verkligen var så fint, det trodde jag inte. Jag, Vivi & Lovisa fikade på hägendaz egna fik, så himla goda och fina glassar. Dom var helt sjukt fina! Det blev en lånddag, då vi åkte åtta från skolan, och var hemma halv åtta. Klart bästa resan hittils.
 
Tyvärr är tävling framflyttad.

Sevilla

Kategori: 2012-2013 Spanien

Här är jag nog när ni läser detta, i katedralen i Sevilla. Jag antar att någon har kamera med sig så jag kan sno bilder av dom lite senare och dela med er, hihi! Vi hörs när jag kommer hem igen.
 

KORV MED MOS

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
1.Världens bästa finn crips, avgudar dom!
2. En bild på en super bra text.
3. Världens tröttaste Vivi, som skulle plugga(?)
4. Stor bildsskärmen i aulan idag, när vi hela skolan hade fredagsmys.
 
Jag kom som sagt precis hem efter en hel kväll på skolan, så himla mysigt. Jag ger verkligen plus till skolan för allt som dom fixar vi sidan av, eller rättare sagt underbara Lisa. Vi kom dit vit sju då var det HEMMAGJORD potatismos, HEMMAGJORD räksallad & SVENSK korv på matmenyn, min mentor skänkte även Felix ketchup till mig!!! Jag blev så himla glad då, så svenskt det kunde bli. Efter att ha hamnat i matkoma så blev det film i aulan med hela skolan, alla hade med sig godis och sånt. Bästa kvällen på länge!
 
Imorgon ska vi till Sevilla, bussen går klockan 08.00 från vårdcentralen. Tagga att gå upp 07.00 en lördag, eller? Nja, inte direkt men ska bli kul att få se en annan stad också. Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, det gäller att inte komma försent.

Siesta, men bra samvete.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Idag har jag varit skolan hela dagen, om två timmar bär det av till skolan igen för en myskväll och imorgon väntar Sevilla klockan 08.00. Just i denna nu är jag inte så taggad på att åka iväg hela dagen imorgon, har för mycket plugg som måste göras men det är sånt jag får ta min söndag till att göra istället.
 
Jag hade tänkt att sova lite innan jag dra dit så jag orkar med hela kvällen, är ju rätt rutinerad på somna mitt i filmer. Det vi som brukar kolla på film med mig, jag har liksom inte det rätt tålamodet heller. Jag ska helt enkelt ta en siesta, äta siesta. God natt gott folk!

Huliganism dit, och hit och dit igen.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Allt plugg gör mig galen. Jag sitter just nu och skriver på ett svenska tal som jag ska hålla på fredag. Det handlar om Huligansim, det är faktiskt intressant och roligt att jobba med. Här är en film jag tycker ni borde se om ni har lite tid över som handlar just om det.
 
Jag vet att det finns några som läser min blogg för att dom själva är intresserade att gå här nästa år och är lite nyfikna på hur det är och vad vi gör osv, så för eran skull ska jag imorgon berätta lite om hur det är att bo i värdfamilj och hur jag personligen tycker skolan är. Hoppas ni tycker det hjälper er.
 
 

Musik gör dig på bättre humör.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
David Guetta levererar.

Hemma efter en kväll på tres amigos.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Jag saknar min lilla prins. Du är bäst. 64 dagar kvar tills det är du och jag i min säng igen.
 
Sverige kanske gjorde sin bästa och sämsta halvlek i landslagets historia i en och samma match, lite små roligt. Jag vet inte riktigt vem jag tyckte var bäst eller vem jag tyckte var sämst eftersom jag höll på att somna efter första halvleken men andra halvleken levde jag mig in mer i matchen. Jag måste även lätta lite på mitt hjärta, jag har tappat bort mitt bankkort (tror jag). Då älskar man livet här i Spanien! Jag ska från och med nu leva på 70 cent, det är så typiskt mig. (Pappa & mamma död mig inte) Jag har ett hopp kvar och det är skåpet i skolan imorgon, jag skulle bli så lycklig om det ligga där, super lycklig.

KÄMPA SVERIGE

Kategori: 2012-2013 Spanien


 
En grymt taggad tjej!! KOM IGEN NU SVERIGE FÖR FAN.

Sverige feber i Fuengirola

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Haha så bra gjort av Sverige, det är bara att skrattar åt tyskarna. Jag är as taggad på matchen ikväll, vi är några tjej från våran klass som ska kolla och sen ska vi möta upp lite killar från trean som också hade tänkt att kika på matchen. Det är en liten rolig sak som har hänt här nere, jag har blivit kompis med en tjej här nere som heter Elin, hon går ekonomi, hon spelar fotboll och är lika rolig som jag kan vara. Helt sjukt! Dock är hon brunett och jag blondin och hon är mycket smartare än mig men det är en annan femma, hhihi.

20.45 är det som gäller. Kom igen nu Sverige!!
 

Tävlingar på bloggen.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Jag har fått äran att köra lite tävlingar här på min blogg i samarbete med Barfota. (såklart!) Jag kommer tävla ut lite sjalar, lite smycken och kanske även lite mysiga tröjor i vinterkylan. Jag kommer förhoppningsvis komma igång med första tävlingen redan på söndag, så håll era ögon öppna.

Bloglovin

Kategori: 2012-2013 Spanien

 Följ min blogg med Bloglovin mina vänner

Outfit nr3.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Här kommer en liten vinter oufit, hade själv gärna haft på mig det här om jag varit hemma.
 
Jacka från Parajumpers ca 7 995 kr
Skärp från Saddler ca 499 kr
Tshirt från Monki ca 199 kr
Jeans/jeggings från Dr. demin ca 399 kr
Skor från Primeboots ca 3 599 kr

Veronica Maggio.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

Prioritera.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Just nu pluggar jag & pratar med min älskling, det går dock inte så bra eftersom att ingen av oss har den bästa mottagningen. Idag har jag gjort upp ett schema för min pluggtid. Nu ska jag plugga samhäll till 15.30 sen ska jag skicka in den, jag ska även skicka in min svenska (1) som är klar, sen plugga matte i en timme och efter det börja på svenskan (2). Det är lite mycket just nu, då gäller det att försöka få klart alla saker i tid och prioritera olika grejer. Jag försöker göra klart så mycket som möjligt denna veckan så jag kan få så mycket tid som möjligt nästa veckan när min älskling är här, vi får bara 8 ynka dagar med varandra och jag är bara ledig 3 av dom. Det tråkiga är att han åker hem den 1, på onsdagen och jag är ledig torsdag-söndagen känns lite tråkigt, dock får vi skylla oss själva eftersom vi bokade biljetter i.......förrgårr typ hihi. Nä, nu börjar det bli tight att hinna med samhällskunskapen tog längre tid att skriva det här än vad jag trodde.
 
Tillbaka till pluggandet.
 

WORDS.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Relationships aren't perfect. Perfection is when you and I can go through anything and still stand strong together.

Hotell bokat. 9 dagar kvar.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Idag är det söndag, vilket menas vilodag och idag har jag vilat och pluggat där med ingen bloggning. Nu ska jag sova och tagga inför skolan imorgon. Idag bokade jag även hotell tills min älskling ska komma,  9 dagar kvar. Det är ingenting, jag är så taggad. Jag saknar han så jävla mycket, ni förstår inte. Tro mig.

Det blev en dag på stranden.

Kategori: 2012-2013 Spanien


En bild från igår när jag skypeade med mamma i en evighet för att kolla på fotbollen, lite fredags mys och den andra bilder är från idag när vi låg på stranden och solade.
 
Sol & bad hela dan, inte bra rim direkt hihi! Idag har jag iallafall varit på stranden i två timmar för att slippa ångesten man får när man ligger inne en hel dag och sover istället för att ligga och sola i strålande sol & 25 grader. Ferian tog slut idag och ingen är lyckligare än mig & Vendela tror jag. Så jävla skönt att äntligen få kunna sova på nätterna i tid.

 Nä nu ska jag mig i kragen och städa mitt rum som jag påbörjade igår, hihi.

Outfit nr2.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Outfit nummer 2.
 
Tröja från Alexander Mcqueen ca 8 000kr
Byxor från Tory Burch ca 2 000kr
Sja från Alexander Mcqueen  ca 2 500kr
Klockan från Michael Kors ca 3 000kr.
 
Vad tycks?

Ultimó día

Kategori: 2012-2013 Spanien

Jag tipsade sportbladet idag, varsågod sportbladet.
 
Skit vad skönt att vara hemma i tid för en gångs skull. Jag har varit hemma ett ganska bra tag nu dock är ferian på sin ultimo dia, det vill säga deras sista dag så idag är det fest på riktigt. Jag sitter i min säng och hoppas på att spanjorerna snart ska gå där i från så jag kan få lite lugn och ro och kunna sova.
 
Ikväll har jag hängt med underbara tjejer från alla klasser på svenska skolan, det var kul att det var lite blandat för en gångs skull. Lovisa hade besök av sin kompis från bjärred så det kvar lite kul att få träffa folk med lite skånskt kött på sina ben, hihi! Nä nu blir det en film och lite så och hålla tummarna för att ferian ska ta sitt slut.

Henrik Lundqvist!

Kategori: 2012-2013 Spanien

Henrik "henke" Lundqvist, visa ditt hjärta och gör det som behövs.

Outfit nr1.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Jag har precis kollat på ett mode repotage från hur länge sedan som helst, 2010 tror jag det var.  Där Caronlina Gynning säger; Jag har ingen riktigt stil, jag går i det jag trivs i. Jag insåg snabbt att jag inte heller har någon direkt stil. Jag är inte så mode intresserad helller, jag tar på mig det jag tycker är snygg. Jag tänker i framtiden dela med mig av outfits jag skulle sätta på mig utan problem.
 
Här är outfit nummer 1.
Jag skulle själv kunna dö för den, så sjukt snygg.
 
Väska från Celiné, ca 17 000kr.
Skinnjacka från Balmain, ca 50 000kr.
Jeans från Burberry, ca 2 000kr.
Skor från Christian Louboutin, ca 4 000kr.
Tröja från Alexander Wang, ca 900kr
 
Vad tycker ni? Snygg?
 

Så söt jag dör.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 Bild från: http://www.ekbackens.se/
 
Idag drömmer jag mig hem, hem till min pojkvän & min hund. Min käraste stefan. Och min älskling Christoffer. Jag drömmer mig till en lägenhet, min & Christoffers egna lägenhet. Jag vill även köpa mig en egen hund, jag är ledsen Stefan men du får stanna hemma hos mamma. Jag vill ha en Golden Retriver, den ska heta....hum typ Snö(?) Tänk och ha vit stor golden som heter Snö, hur fin? Idag drömmer jag mig bort, hihi. Det får man göra ibland.

Svar till Anna

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Svar: Hej Anna! Gud vad kul att du har tankar på det, det är verkligen jätte roligt. När jag bestämde mig för att söka var det först bara för en kul grej, skulle testa om jag kom in också vidare. När jag väl fick beskedet att jag kom in så kändes det som om det var menat att åka och jag valde att inget skulle sätta stopp för den här chansen för troligtvis får du bara den EN gång i ditt liv. Sen är det så att underbara Lisa på skolan gör allt så mycket bättre, hon är en guldperson. Jag pratade med henne andra dagen jag var här och sa att jag vill hem nu, och förklarade hur jag kände sen efter det har jag aldrig behövt prata med henne igen. Sen kommer min pojkvän ner nu i Oktober, jag åker hem i December, sen åker jag hem påsk och sportlovet och sen kommer han förhoppningsvis en gång till. Jag och min kompis Vivianne som också har pojkvän hemma har räknat att det är max 1 & en halv månad mellan varje tillfälle innan vi ses, om det är bara ge sig fan på att man ska klara det och om det är för jobbigt är det bara att sätta sig på planet hem över en helg eller för alltid. Hoppas du får lite pepp! Om du har fler frågor så ställ dom, jag svarar jätte gärna på dom.

Hemmakväll?

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Jag försöker tagga inför kvällen. Jag ska se hur det går, annars blir det hemmakväll!

Barfota.no

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Gå in & gilla barfota by pia design HÄR. Pia bjuder på nya tävlingar hela tiden tycker jag, gilla sidan och ha chans att vinna nya fina tröjor, sjalar och massa annat fint. Jag såg att förra vinnaren hade fått en mössa, två tröjor och 6 stycken sjalar!! Inga små priser här inte. 

Feria hit & feria dit.

Kategori: 2012-2013 Spanien

så här ser ferian ut på kvällarna, rätt mäktigt trots allt.
 
Ferian hela dagen och hela natten, den tar död på mig. Jag somnade vid halv fyra inatt, inte kul. Idag är jag trött och ännu mer trött. Så nu är den tyst iallafall, känns skönt. Det kanske har tagit en siesta(?) isåfall ska jag också göra det. Jag måste sluta med det här inlägget nu så jag hinner ta en siesta innan dom börjar igen, planera dagarna är det som gäller den här veckan. HÄR är min spanien lista på spotify, om ni vill ha den!

7/10

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Två bilder från igår när vi var på ferian i 10 min sen stack vi hem och kollade på projekt X. Ferian är i full gång här dygnet runt, det är inte nu man hurrar för att man bor nära ferian direkt. Jag kom hem för kanske 45 min sen och då möter jag min värdbror i dörren och han skulle ut till ferian, dom är lediga hela veckan för den här ferian och deras nationaldag och lite sånt. Vi har varit lediga idag och sen är vi även lediga på fredag, det är faktiskt rätt skönt att vara lite ledig här också. Nu hade jag tänkt att dra huvudet mot kudden och sova lite, ska bli rätt skönt att göra det efter den här lång helgen.
 

Mina födelsedagsbarn.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det bästa Olivia & Englas födelsedag, hurra hurra hurra!
Jag saknar er. Hoppas vi ses snart bara 76 dagar kvar.

Fredag hela veckan.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Nästan alla bilder är lånade av mästerfotografen Alva.
 
Här kommer lite bilder från fredagens "Sverige" fest som elevkåren på skolan hade fixat åt oss, tack så jätte mycket grymt! Lyckat. Det var allt i från karlsson på taket, till vin dunkar, allas fantsi hade flödat!! Jag själv var bara en liten midsommar flicka, lite dålig fantasi men bättre än ingenting alls.
 
Igår var vi nere på ferian, det var en liten kaos kväll. Det innehöll allt från panik i karuseller till film utan ljud & text hemma hos Vendela, från att jaga taxi till att sitta på strandpromenaden. Det innehöll allt. Ikväll är tydligen den STORA kvällen på ferian, & jag trodde den var igår. Herregud vilka festare spanjoerna är.
 
Ikväll ska vi hem till några kompisar och chilla lite innan vi ska nere på ferian en snabbis för att sedan dra vidare till en pub och sätta oss & kolla på El clasico. Hoppas Real Madrid vinner på min familj blir glad, hihi. Jag kan meddla att musiken bara dunkar från 12 på dagen till 5 på natten här på ferian, helt sjuk. I Spanien kan dom festa det är en sak som är säker iallafall.
 
Juste vi är ledig på måndag, wiho! Så ikväll är det bara lördag för oss.
 
 

Ferian är i full gång.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Ikväll blir det ferian med tjejerna, hoppas ni också får en trevlig kväll!
 

Så nära men så långt borta.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
 
I could walk miles only to get the opportunity to see you smile.
Världens bästa Amanda. Love you.

Bästa Lisa.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Det är helt sjukt hur alla kan vara så lika fast ändå så olika. Jag är helt imponerad av våran stöd "mamma" Lisa som finns här på skolan dock har hon funnits här på skolan i snart 7år så hon vet ju hur allt fungerar. Jag var hos Lisa den andra dagen jag var här, då jag tyckte allt var skit och bara ville hem. Hon sa till mig om 3 veckor så kommer du inte vilja åka här i från, och runt eller någon gång under feria veckan kommer du vilja åka hem för då börjar snart hösten komma, du känner att du ha varit här och gjort ditt och det börjar bli mörkare både på morgonen och på kvällen, du kommer få massa plugg, allt kommer samtidigt.
 
Idag är det första dagen på ferian, dock har inte höstvädret börjat komma än då det är 24 grader och strålande sol hela dagarna, men nu börjar det dra lite i längta hem tarmen. Jag vill hem, träffa min pojkvän, jag har massor med plugg, det har börjat bli både kallare och mörkare på kvällarna. Det är bara så sjukt att Lisa vet allt det här, hon läser av dig bara genom att se på dig, det är helt sjukt!
 
Jag kämpar på, det är bara 17 dagar kvar tills jag slipper somna ensam varje natt, iallafall för tio dagar. Sen när han åkt hem är det bara 75 dagar tills det efterlängtade jullovet där jag får träffa alla nära och kära och sova med min pojkvän i hela 21 dagar. Jag längtar tills att få träffa alla er, jag saknar ju er. Sen så vill jag ju hem så jag kan få se min syssling som inte ens är född än, en liten till Hellstrand. Jag har fått informationen att hon kommer runt den 14 oktober, ännu en till i släkten.

Spanien musik

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
 
 
 
Här har ni några av dom låtarna som går när vi är ute och dansar på Spaniens gator.

Avicii

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Du lyser upp mina dagar när dom är som mörkast.

Ska jag eller inte?

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
 
24 November. Friends arena. 18.00.
Varför tvekar jag ens?
Don´t you worry child, heavens got a plan for you.

Tagga torsdag imorgon, snart helg.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Jag säger godnatt med den här bilden på mig i språng från dagens aquathlon. Just nu sitter jag och väntar på två samtal från dom bästaste, min pojkvän och Amandis. Det kommer nog dröja ett tag till då Amanda spelar match och min pojkvän kollar fotboll, jag får väl läsa lite i min svenska bok så länge.
 
Imorgon ska jag dra med mig Julia ner på stan för att shoppa lite nya kläder till helgen och bara allmänt. Jag spyr på mina kläder här nere, jag vill ha alla mina kläder här plus mammmas garderob. Jag inser nu sakta men säkert hur mycket kläder jag har hemma. Jag saknar min walk-in-closet, jag ska ta väl vara på dig när jag kommer hem. Du ska bli fin då. Riktigt fin.
 

Aquathlon

Kategori: 2012-2013 Spanien

Bilder lånade av Alva
 
Idag har vi haft idrottsdag, det innebar aquathlon & för mig kajakpaddling. Aquathlon är någon typ av stafett, som innebär simning och springning på stranden, jag er bjöd mig att springa två gånger det var ju trots allt bara 150m men jag trodde jag skulle spy efter första och efter andra trodde jag att jag skulle dö. Jag kan meddela att det här är på liv och död, om jag skulle jämföra det med något i Norrtälje så kan jag väl jämföra med fotbollsturneringarna i idrottslagen i roslags. Efter det tog jag mig med min mentor och paddlade lite kajak, sen efter det var jag helt slut och nu ligger jag här i sängen.
 
Juste på fredag så ha Elevkåren fixat en fest, "Sverige" fest och man måste vara utklädd till någon tillhör Sverige annars får man stå utanför och kolla på eller ligga hemma. Vad ska jag vara? Något förslag? Jag har ingen aning. Jag tänkte typ IKEA? Men det går liksom inte. Tips?! Alla tips uppskattas.

Mycket att göra idag.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Aquathlon & idrottsdag imorgon, wiho. Taggad!

Bilder från helgens fester.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Bilder från min helg, en riktigt rolig helg.
Bilderna är från blandade, dvs både lördag och söndag.
Kolla och njut!
 

Rosa för hela slanten.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Juste har 9 månader med min pojkvän idag.
 
Varför bryta ett vinnande koncept liksom? Jag kör på rosa nagellack igen, eller ska jag byta? Jag har lite beslutsångest såhär på en fredag kväll tänkte jag säga men jag hade bara lite önsketänkande i huvudet.
 
Idag har jag varit i skolan, pluggat och softat. Jag, Lovisa och Vivianne har varit på Baskin och fikat och pluggat i flera timmar, jag skrev ungefär 4 A4 på den tiden. Känner mig rätt duktig. Visst? Imorgon är det skola igen, wihho vi har UF och är as taggad.