enblondinsvardag

Hemma

Kategori: 2012-2013 Spanien

Hej vänner! 

Livet i Sverige är underbart, älskar det! Jag saknar mina vänner i Spain också så klart. Jag har bytt telefon eftersom min var kraschad, så nu har jag en hel telefon wiiiho. Jag har tyvärr därför inga bilder att bjuda på. Idag köpte jag en vinter jacka ala spain från Boomerang. Jätte mysig! Bilder kommer när jag sitter på planet hem igen, jag ska spendera all tid med mina nära och kära nu när jag är hemma! 

Puss

Heading of to sweden.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Sverige!!!  
 
 

Sommar igen?

Kategori: 2012-2013 Spanien

FRUKTANSVÄRT I FUNKAN IDAG..helt sjukt vad varmt det har varit idag. Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. Jag har spanska prov på torsdag, tagga.....eller? 
 
 

Kul det här.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Jag ska inte vara i skolan från nio imorgon, wiiiiho! En liten sovmorgon, längtar. Aja, ska väl sova nu eller kolla på en film och sen sova. Vi hörs väl imorgon, blir nog mycket plugga så kanske senare. Puss
 
 

Sas

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
JARÅ!! TACK FÖR DET. 
New York blir av, tack. 
 
 

Jag får dela mitt liv med en ängel.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
love
 
 

Så mysigt!

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Min walk-in-closet är ny målad, och nytt golv är lagt. Mitt rum har fått lite nya lampor och en ny sänggavel. Jag har fått mammas rum, där hon har gjort ett vardagsrum till mig. Så underbart nu har jag hela undervåningen för mig själv, och med lillebror såklart. Vi har tre sovrum, ett vardagsrum, en toalett, en dusch, en bastu, en skrubb och en tvättstuga, känns bra! Dock får mamma gärna ha kvar sina plikter i tvättstugan ändå, hehe. 32 dagar kvar, kommer inte komma känna igen mig hehe! Det har väl förmodligen kommit lite snö då också. 
 
 
 

Musik

Kategori: 2012-2013 Spanien

Head up

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 

Blåa naglar dagen till ära.

Kategori: 2012-2013 Spanien


 
Ikväll ska jag och mina blåa naglar ut och kolla vad folk tycker om dom. 
Vad tycker ni? 

Vinsten

Kategori: 2012-2013 Spanien

Passion for pink fashion.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Glad och rosa! Jag ska snart vandra till Vendela för lite film mys. Jag skulle bara dra på mig lite kläder snabbt och insåg att jag har någon konstig grej att alltid bli förälskad i allt rosa. Jag kollade runt lite snabbt i min rum här i Spanien och insåg att: 
 
Min sminkväska är rosa.
Mina gummistövlar är rosa.
Min sjal är rosa.
Mina mjukisar är rosa. 
Mitt ipad skal är rosa.
Mitt iphone skal är rosa.
Min sminkborste är rosa.
Min hårborste är rosa.
Min mini fläkt är rosa.
Alla mina pennor är rosa.
50% av mina trosor är rosa. 
Mina två parfymer är rosa. 
Mina deo är rosa.
Mina nagellack är rosa. 
Min iphone laddare är rosa.
Till och med mina fickor på mina jeans är ROSA.
 
Shit nu har det nästan gått för långt, eller jag rättare sagt insåg jag det när jag skulle gå till Vendela med mina rosa mjukisar, rosa stövlar och rosa sjal. Jag stoppade till och med mig själv. Det är nästan lite tragiskt, men jag gillar rosa och så är det bara. Så om ni hade tänkt att köpa något till mig, köp det i rosa då blir jag nöjd. 
 
Så här ser jag & vendis ut tillsammans på lektionerna. Fullt fokus på läraren. 
Dom här bilderna bjuder vi på för att det är lördag.
 

Talent

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Otroligt. Helt otroligt. 
 
 

Jätte trevlig gårdag.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Så här såg jag ut igår när jag träffade Malin en stund. Dom åt på något jätte mysigt tapas ställe, jag satt med dom men åt inte eftersom att jag inte har något bankkort hihi. Det är någon tapas tävling den här helgen mellan alla tapas ställen så det var jätte mycket folk ute och skulle käka, hihi! Såklart glömde vi det, men vi fick en plats precis när vi kom för det var några som skulle gå. 
 
Idag är det verkligen ÖS regn här i Fuengirola, inte roligt! Idag ska jag bara ligga hemma i min säng och kurrera mig, jag kanske ska springa iväg på en filmkväll om det blir någon annars blir det filmkväll hemma med mig själv och min stora gosenalle. 

We heart it

Kategori: 2012-2013 Spanien

 

Mammas moster

Kategori: 2012-2013 Spanien

Alla kan överraska, hihi! Idag fick jag ett samtal av mamma och sa att min mammas moster var i Fuengirola. Ni som inte förstår det sjuka i det är att jag har inte träffat henne på 10 år, 10år!! Hon skulle höra av sig till mig i helgen, första släktingen som kommer ner är en person jag inte har träffat på 10 år. Kul! 
 
Idag ska jag ligga hemma tror jag, om jag inte ska möta tjejerna eftersom att Malin är här från Norrtälje! Så roligt att det är massa folk från Sverige här nu, wiho. Jag ska se vad jag orkar eftersom jag är sjuk. 
 
 

Min nyårs outfit.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Den här är min dröm outfit tills nyår. En enkel svart klänning och ett par sky höga blåa skor. 
Lite lockigt hår, lösögon fransar och massa smink. Ååh vill ha nyår nu! 
Det där ska jag beställa hem till nyår tror jag bestämt. 
 

Nyårsklänningar.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Paljettklänning på nyår? Hiss eller diss?
Alla klänningar finns på nelly. 

Jag ger faktiskt paljettklänningarna en diss, jag gillar den blå på bilden. Den blåa klänningen är öppen i ryggen, den skulle jag kanske kunna tänka mig att ha på mig. Jag vill satsa mer på en enkel klänning och ett par SKY höga klackskor.  
 
Vad tycker ni? 

Det går åt fel håll...

Kategori: 2012-2013 Spanien

Nu ska jag ta mig i kragen och sova lite, eller snart iallafall. Jag har blåsor i hela munnen märkte jag vid middagen idag, fy fan vad tråkigt. Det här suger apa. Jaja, imorgon blir det nog ingen skola. Vi hörs imorgon vänner! 
 
 

Sjuk IGEN

Kategori: 2012-2013 Spanien

Huvudvärk, sova, äta, huvudvärk, sova, äta osv. Det är ungefär sådär min dag har sett ut idag. Jag vaknade precis igen, min huvudvärk vill inte släppa! Jag ska vara lite mindre viking och ta en alvedon och hoppas på att den vill hjälpa mig. 
 
Ikväll ska jag även jobba med vårt företag, Eco Wash UF. Jag ska skriva på vår affärsplan, duktigt Elin. 
 
 

New York planering

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
NEW YORK INKÖPSLISTA 
Det här vill jag ha. Underbart fint. Magiskt fint. 
 
 

Sjuk

Kategori: 2012-2013 Spanien

Nu ska jag sova en stund, jag är sjuk! Halsen blir bara värre och värre. 
Jag hör av mig senare om hur jag mår. 
 
 

Zlatan såklart.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Det finns bara en Zlatan Ibrahimovic.
För Sverige i tiden. Med Zlatan mot framtiden - Niva 
 
Ikväll har jag varit och kollat på fotboll på en bar som heter tres amigos med 15 stycken från skolan. Vilken match, vilken stämning! Så himla roligt att alla kan se matchen tillsammans. Det är ju lite roligare än att ligga hemma själv i sängen och kolla på en stream på datorn, hihi. 
 
Nu ska jag kolla på en film sen blir det läggdags, skola imorgon. Min hals mår inte riktigt helt hundra, jag vill inte bli sjuk igen. Jag vill inte. 
 
 

Lekt med web cameran.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Shit pommes frites vad jag lekt med min webcamera idag, hihi! Jag ligger just nu i sängen och väntar på att äta något litet innan jag drar iväg för att se Sverige - England med några från skolan. Lika taggad inför match varje dag! 
 
Idag var jag jätte duktig, btw. Jag satt kvar med vår biträdande rektor och pluggade matte en timme. Nu förstår jag det mesta, det kändes som en sten släppte från mitt hjärta. Så bra kändes det! Vår bi.rektor är så jävla snälll, Johan är kanon. Han gillar vi. 
 
 

Klippa mig?

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Klippa lång page? Vad tycker ni? 
 
 

KEEP CALM

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
 
 

Mamma gör det igen.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Åh jag är så stolt över min mamma just nu. Idag blev hon huvudagent i Sverige för ett tredje märke. Du är så duktig så mamí! Ett märke jag själv gillar, vilket kommer resultera till ännu mer kläder i garderoben hihi! 
 
Idag ska jag plugga massa matte, jag vet inte riktigt hur jag känner inför det men det är något som måste göras. Det kanske blir en LITEN siesta innan, hihi hade ju varit så skönt. 
 
Nä men nu måste jag ta tag i mitt liv och sova en stund och efter det räkna lite matte. Vi hörs lite senare vänner. 
 
 

XOXO GOSSIP GIRL

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Jag håller på att ladda ner ALLA säsonger av Gossip girl! Jag har ett mål med att ha sett alla innan jag åker hem, kommer inte vara någon svårhet direkt men hihi. Serena, Nate, Blair & Chuck shit vad jag saknat er. 
 
Nu börjar snart fotbollsgalan som jag ska kolla på genom tv4 play. Åhh äntligen lite svensk tve! 

Min mamma är världens bästa mamí.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Världens bästa mamí. 
 
Jag kom till skolan idag trots min korta nattsömn, jag somnade runt halv fyra tror jag. Jag började dagen med att vi hade klassråd där vi fick veta att det är strejk på onsdag i hela Spanien, så det förmodligen inte kommer vara några lektioner på onsdag. Känns helt ok! Efter det hade jag matte, luchrast som jag utnyttjade med att gå hem och sova sen blev spanska och engelska debatt. En lång och tråkigdag, tur att jag har min underbara mamma som har fått mig att skratta hela dagen med sina underbara sms. 

Till min pappa.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Jag kan inte sova, jag vet inte varför. Det kan till vissdel vara att det låter som halva Spanien ska rasa för att det blåser storm här ute.
 
  
Det har trots allt varit farsdag idag, men det finns något jag aldrig kommer glömma när jag tänker på min underbara pappa och det är dom underbara kvällarna hos faster i Halmstad, alla underbara kvällar! Vilka underbara sommrar jag hade med dig papí. Världens bästa pappa har du varit, och du är! Sen finns det tre kvällar jag ALDRIG kommer glömma, jag vet inte om du kommer ihåg hur underbara dom var när du kollar på filmerna. Jag fick min dröm att gå i uppfyllelse, jag fick gå på gyllene tiders öppningskonsert på deras sista turné med dig. Vi tog med oss piknik och lyssnade på dom i Båstad, och kollade på deras sista konsert i Halmstad. Världens bästa dagar med världens bästa pappa. Haha, kommer aldrig glömma när du tvingade mig och lära mig: ska vi älska så ska vi älska till buddy holly, och när jag sjöng den på mitt kalas i sängen. Så bra jag har haft det är helt obeskrivligt. Alla piknikar utanför rixfm festivalerna, alla dagar jag fått vara med i skolan, på elev hemmet, alla fotbolls matcher, älskade lägenheten på skolgatan & att jag alltid somnade 5 minuter innan vi var hemma efter vi hade käkat middag hos farmor och våran lilla volvo. Våran fotbollsgolf genom lägenheten, ut över vägen och genom fönstrena, haha pappa allt vad vi har gjort! Jag älskar dig, och är glad att du blev just min pappa. Jag saknar dig varje sekund, varje minut och önskar att jag bor närmare dig. Det finns ingen jag skulle vilja byta ut dig imot, du är obyt bar. Jag är glad att Olle ska få växa upp med min pappa, för det är det bästa han kommer få göra. Glöm inte att ta med han på hockeymatcher pappa, jag vet att han också kommer älska det. Du är så jävla bra pappa, jag kanske inte säger det så speciellt ofta men du är det. Jag älskar dig. Självklart har jag inte glömt alla nyår, midsommar och sånt hemma hos åland och Stina, extra mamma och pappa. Vilket underbart gäng vi hade pappa. Alla mina dagar då jag fick åka till Morgan och Maria, så roligt jag hade där. Shit vad jag skröt om dig. Det gör jag fortfarande. Du är bäst, jag hoppas du vet det. 
 
Papí jag älskar dig. Du är oslagbar. 

Gammal musik när den är som bäst.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
 
Jag sitter och lyssnar igenom gamla låtar, det är så underbart! 
Det är 10 gånger bättre än att lyssna på dom nya låtarna, hihi. 
 
 

PORTKOD1321

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Ett söndagstips, kolla igenom DEN HÄR serien. Jag har själv kollat igenom alla avsnitt. 
Super bra! 
 
 

Marknadsundersökning

Kategori: 2012-2013 Spanien

Nu skulle det vara så trevligt om ni har lust att ta en minut till att göra en marknadsundersökning till vårat UF företag, vi skulle bli super glada. Det är bara 5 frågor! 
 
 Klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!  för att göra maknadsundersökningen. 
 
Tack på förhand! 
 
 

Henrik Fransson

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Grattis världens bästa pappa på farsdag! Vad har jag varit utan dig? Jag saknar dig. Du är en pappa i världsklass. Jag älskar dig. 

Skidor, Frida och Facebook.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
TVÅ SUPER GLADA TJEJER! Världens bästa Frida & jag har följt skidorna tillsammans via facebook, inga skidor utan Frida. Jag saknar världens bästa Frida så himla mycket, usch vad mycket jag saknar henne. Alla gånger vi har satt alarm på telefonen för att springa över tillvarandra för att följa JVM, OS och alla annat! Vi somnade innan tredje perioden började och missade allt det spännande och får vet hur det gick sist av alla även om det var vi som kollade på matchen, hihi! Typical Elin & Frida. Snart ses vi igen gumman!! 

Hockey på G

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
En glad tjej som har pluggat matte fram tills nu, och nu ska glida iväg och kolla hockey med några från skolan! Jag är så himla taggad på att kolla på hockey, på en riktigt tve. Ska bli så najs!! 

 

UF FÖRETAG.

Kategori: 2012-2013 Spanien


JUSTE!! Nu är vårat UF företag i fullgång, jag sa ju att allt var kaos så nu har jag & Vivianne valt att starta ett företag själva, kan bli lite jobbigt men vi ska klara det. HÄR är våran facebooksida, gå in & gilla! 
- En kan inte göra allt, men alla kan göra något. 
 
Om ni går in, gillar och läser om oss så förstår ni vad jag menar hoppas jag. 

Mormor fyller år!

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Igår fick jag höra min mormors röst på 2 & en halv månad, så underbart! Jag verkligen saknar henne, morfar, mormors köttbullar och den känslan när man har när man är hos mormor & morfar. När man är med dom är det som om man var 10 år igen, det är så underbart! 
 
Igår fyllde mormor år, det var därför jag fick ringa hem till Sverige. Hon och morfar hade varit ute och käkat middag tillsammans, så himla gulligt! Världens bästa mormor & morfar har jag det, även såklart farmor och farfar! 
 
 

Nyvaken

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
En ny vaken tjej som måste plugga lite, kul liv men måste göras. 
Ikväll ska jag bara vara hemma och softa. Så skönt! 

Alesso

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Alesso good work! 

Hur är det att bo i värdfamilj?

Kategori: 2012-2013 Spanien

Jag lovade innan att jag skulle svara på den här frågan, men har helt glömt bort det så jag tänkte då kan jag lika gärna göra det nu. 
 
 
Hur är det att bo i värdfamilj? 
 
Att bo i värdfamilj var dom första dagarna väldigt annorlunda, jag betädde mig som om jag bodde hos kunga familjen. Jag satt knappt i soffan, åt ingenting även fast jag var hungrig som tillexempel mellis, åt allt även fast jag inte gillade, vände mig inte om för att se fotbollen på tven även om hela familjen kollade på den, man var väldigt väluppfostrad i början av veckan. Efter någon vecka börjar man känna sig som "hemma", man började göra lite som man gjorde hemma i Sverige. Lägger sig i soffan och sover, säger till om man inte gillar maten, du kan lämna kvar lite mat om du inte orkar och du går ner och äter precis när du vill. 
 
Min värdfamilj är helt underbara, det känns verkligen som man är en del av familjen dock spenderas en hel del tid på rummet. Det har hänt ett fåtal gånger att jag och Emma har gått ner och satt oss vid matbordet att plugga. Båda barnen och pappan har ett varsit skrivbord, och vi har det på våra rum så det skulle kännas så konstigt att gå och sätta sig vid matbordet och plugga som jag gör hemma. Vi har varit med familjen på söndags utflytkt en gång, då var vi på stranden med familjen och åkte banan efter motorbåt. Det var så himla mysigt! Dock blir det inte så mycket utflykter då familjens pappa jobbar hela dagarna, och grabbarna har fotbollsträning varje kväll. 
 
Då vi umgås mest med familjen är ju självklart under middagen, då sitter hela familjen tillsammans och käkar. Det händer väldigt ofta också att det är fotbolls på teven när vi sitter och äter, väldigt skönt så att man inte behöver prata hela tiden. En vanlig middag i spaninen tar nästan 40 minuter, om man jämför med hemma i Norrtälje där vi har ätit upp på 15min så är det väldigt länge enligt mig, he-he. 
 
 
Lite bilder från våran första utflykt med värdfamiljen. Äkta Spanien dag! 

Balmain

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Alla som känner mig vet ju att jag är en jack fantast. Kolla dom här två från Balmain. 
Jag blir helt dum i huvudet när jag kollar på dom, dom är ren kärlek. Ren kärlek! 
 
 

Henrik Lundqvist

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Jag har legat och dreglat åt bilder och reklamfilmer på han den senaste halvtimmen.
Hur snygg får man vara? Helt sjukt. 

Helt slut.

Kategori: 2012-2013 Spanien

en bild på Philip som ville skypea med mig idag, gullunge. 
 
5km avklarade, pluggat och sett 12 minuter av Sveriges match. Det gick ju inte sådär super bra för Sverige direkt,  ingen hit om man säger så. Nu ska jag faktiskt unna mig själv med att ladda ner en film, läsa bloggar och bara ta det lugnt, det kanske blir lite mer plugg lite senare vem vet?! 

Kaos i Spanien

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
En dag i kaos med mycket plugg och mycket hinder, dock är det livet man får leva med det! Imorgon lovar jag att jag ska vara bättre på att uppdatera er mer, har inte haft tid med er idag helt enkelt. Puss 

Skolan

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
 
 

 
Jag sitter i skolan just nu och pluggar medans tjejerna bakar kladdkaka til mig. Det ska bli så gott, man får unna sig det när man pluggar. Annars har dagen idag varit katastrof, jag kan berätta det sen. Hörs igen när jag är hemma hos min värdfamilj igen. 

Svart, vit och hungrig.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
En svart-vit Elin sådär på kvällskvisten. Jag sitter just nu i min säng som alltid och hoppas på att maten snart ska bli klar, då jag är vrålhungrig. Idag har jag inte gjort så mycket alls, jag har hunnit få in en skypedejt med min älskade Emma och pluggat ytterst lite. Hemskt! Imorgon ska jag sitta kvar i skolan och plugga, punkt och slut med det. 

SWEDISH HOUSE MAFIA

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Ni hittar biljetterna HÄR
 
För er som bor i Sverige och gillar Swedish House Mafia så släppes nya biljetter idag. Eftersom jag inte själv får uppleva det kan ju någon annan skäl få ta och göra det. Det kommer bli historiskt, tro mig. 

VJ1890

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Godmorgon! 

Idag är det ännu en dag hemma i min säng, jag & min värdmamma är hemma själva! Hon städar och jag sover, rättvis eller? Jag ska faktiskt göra lite skolarbeten, eller rätt mycket skolarbeten idag så jag blir av med så mycket som möjligt. Så att jag dom kommande helgena hinner mysa med mina tjejer istället för att plugga. Vi funderar bl.a på ha bakkväll och kanske åka till ikea eller Malaga i helgen. Vi smider planer redan vi, hihi! 
 
Juste, jag gjorde min morgon rutin imorse. Andreas blogg, Isabellas blogg och sedan facebook. Vad tycker ni om Isabellas/Blondinbellas smyckekollektion. Det finns att köpa på VJ1890:s webshop. Jag själv älskar det sista armbandet i guld, så himla fint! 
 
 

SÅ JÄVLA GLAD

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Jag kan inte sluta le just nu, jag är så jävla glad! 
Jag har aldrig haft ett sånt här stort leende på läpparna. 
 
 

Sova innan maten.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Äffärsplanen är snart klar, eller snart var väl och ta i men..hihi! Jag försöker göra något på den, jag mår lite sämre nu igen. Jag ska nog vara hemma imorgon också, och bli frisk! Jag ska faktiskt sova en stund nu tänkte jag, innan maten om jag nu kan äta. Det är mycket som ska vara klart nu, och då blir man sjuk. Perfekt! 

UF företag.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
 Vår affärsidé är att tillverka en handbok med tips på ett nytänkande sätt och ur nya perspektiv för ungdomar som tar steget ut i vuxenlivet. Handboken kommer att innehålla intressanta, nyttiga och roliga tips på hur man klara av och underlätta vardagen. 
 
Har ni något bra tips på vad våran bok kan heta? Don´t you worry child? Pärlor åt svin? Skriv ner tips, vi behöver eran hjälp på vad den kan heta. Vad skulle vara inspirerande för er? Hjälp oss! 

Magnus Uggla, du är kung för ett liv.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Så grymt jävla bra. Du är bäst Magnus! Det här är en kille som aldrig slutar leverera. 
Du är så grymt cool! Bästa Uggla. 
 

Plugg söndag

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Solen skiner, jag är sjuk och livet lekar inte lika mycket som vanligt. Jag ligger i sängen och har ont i halsen, antagligen för jag spytt så mycket. Jag hatar att vara sjuk men det är sånt som tillhör i livet. Idag ska jag försöka plugga, har massa jobb med UF, lite engelska och lite sånt. Jag tror att jag ska vara hemma imorgon också eftersom att jag bara svettas hela tiden, svettas som en gnu. Det är inte kul någonstans, det känns som har kört ett spinningpass eller liknande.  
 
Nej men nu måste jag verkligen plugga, söndag är verkligen plugg dagar eller vad säger ni? Söndagar är lika med plugg. Plugg är lika med söndagar. Usch, men det är sanningen. 

New York

Kategori: 2012-2013 Spanien

Jag har blivit helt till mig sen jag & mamma bestämde att vi skulle åka till New York så från och med nu så är det köp stopp. Inte ett plagg till! Icke. Jag har öppnat ett sparkonto till New York, leta jobb till i Jul, spara alla pengar jag får i julklapp och bara allmänt tjäna massor med pengar för i New York ska det shoppas. 
 
Jag kanske måste skriva en inköps lista för att inte handla så mycket! Underkläder från VS är ett måste, det är bara det men resen efter det är bara spontan shopping. Jag och mamma kommer gå lösa, vi kommer aldrig vilja åka hem därifrån och alla shopping. Vi kommer komma där i från med 0 kronor på kontot båda två. 
 
 

OMG

Kategori: 2012-2013 Spanien


 
OMG! Jag & mamma spontan bokade en resa till.......NEW YORK !!! Jag är så grymt taggad så jag tror jag håller på att spricka, bara hon & jag 6 dagar i New York med massa shopping och mys. Då börjar vi räkna ner, hihi! 

Jag har världens bästa bröder.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Här är en viktigt del av mitt liv, min lillebror. Jag sitter här med en klump i magen för att jag inte kan vara med dig idag uppe i västerås och kolla på ditt kval till SM, jag vet att du klarar det! Du är ju min bror, visst? Med lite uppdatering i handen, så har han vunnit alla matcher idag. Grymt bra jobbat bror!! Du gör mig till världens stoltaste stora syrra. 
 
Min mini bror gör mig inte mindre stolt, igår när vi skypeade så sa han mitt namn för första gången när jag hörde det, jag blev jätte glad!! Det är så tråkigt att missa allt sånt, nu när dom börjar prata. Jag får mysa med min bröder så mycket jag bara orkar på julen, jag saknar dom så. 

Magsjuk i Spanien, inte kul!

Kategori: 2012-2013 Spanien

Förlåt för dålig uppdatering, skrev ett jätte långt inlägg vid 10 men var tvungen och kasta bort dator då jag har blivit magsjuk. Så jag har legat och spytt tills nu, och inlägget hade inte sparats. Förlåt för dålig uppdatering men nu vet ni orsaken iallafall, mår bättre nu så hoppas helvetet är över. 

Sista kvällen med Natta

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
 
 
 
Nu går jag ut i regnet med tjejerna, vi hörs imorgon! 

Taggad tjej i mjukiskläder!

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Ikväll ska jag ut med tjejorna, är inte så taggad men det är nattas sista kväll här! Jag sitter fortfarande i mjukiskläder, och nu ska vi äta. Jag lägger ut bilder innan jag gå också!
 
 

Besök av förra årets värdbarn!

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
 
Så då blev det en "snabb" fix på 10 min, eller rättare sagt en vanlig fix. Jag kan lova dig att det tar aldrig mer än 5 min för mig att sminka mig, mascara & puder, klar! Idag festar jag till det och har läppglans också, är det fredag så är det hihi.
 
Snart kommer Anton, då blir det lunch! Idag har våran madre lagat hans favorit mat, så det bli paella med bläckfisk och grejer. Nu kommer han!! Vi hörs när vi har käkat klart och så. Då kommer jag berätta hur jag satt där som ett nötskal och inte fatta någonting, hihi. 

Imponerad av Lindex.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Jag är grymt jävla imponerad av Lindex, den här clutchväskan eller kuvertväskan är helt underbar! Den vill jag bara ha, jag ska be mamma springa ner och köpa den till mig. Jag är helt förälskad! Den är lite inspirerad av Balmain, och det älskar jag. 

Vilken skön säng, värdfamiljen är kärlek.

Kategori: 2012-2013 Spanien


(en gammal bild) 
 
Det är så underbart att vara tillbaka hos min värdfamilj, trots att veckan med min älskling var helt underbar men det är så skönt att slippa handla, tvätta och allt där till. Nu ligger jag i sängen och gör ingenting, jag ska plugga idag och sen blir det lunch med hela min värdfamilj, emma och anton, killen som bodde här förra året. Det ska bli kul att få träffa honom! Dock har jag hört att han nu mera läser spanska på universitet nivå, så jag ska nog inte prata på hela middagen om jag inte vill skämma ut mig tror jag, hihi. 

Barfota beställning på G.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Åh, jag har precis skickat en personalorder till Barfota men massa grejor till mig. Mamma ska skicka iväg den imorgon så jag får grejorna så fort som möjligt, kommer dock ta tid eftersom dom ska mellanlanda i Sverige först. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det blev ett halsband, en ring och tre sjalar. Vad tycker ni? 

Philip, Stefans nya kompis.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
Här är Philip, Stefans nya kompis. Det blev inget stor flatcoat, men det blev en liten söt cocker valp på 11 veckor. Shit jag vill bara hem och pussa på han, bara 8 veckor kvar sen ska jag gosa med han tills både han och jag spricker. 

10 månader med min andra halva.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
10 månader med denna vackra Christoffer. I (heart) you. 
 
 

HALLOWEEN

Kategori: 2012-2013 Spanien

 
 
Maskerad var det för fulla muggar, eller rättare sagt halloween! Igår var det halloween som säkert alla vet, och här i Spanien är det GIGANTISKT. Jag blev helt imponerad av hur stort det är, alla klädde verkligen ut sig. Allt från 80 åringar till 2 åringar, det var nästan lite läskigt, hihi! Jag hade bara en konstigmask på mig, jag orkade inte eftersom att jag inte var så jätte taggad på att gå ut med mina vänner sen efter heller så valde jag något så enkelt som möjligt. Vi gick från mitt hotellrum vid tio/halv elva, och jag låg i sängen igen vid tolv hihi. Så himla skööönt att vara hemma i tid, kolla film och bara mys lite. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, lämnat hotellrummet och flyttat hem till min värdfamilj. Det är mysigt att vara tillbaka, jag har faktiskt saknat som lite. Insåg också hur mycket grejer jag har köpt här nere, mitt rum är numera poppfullt! Garderoben finns det dock lite plats i, får se hur läge till det kommer att vara det... 
 
- Elin Fransson

Bildbomb del 1

Kategori: 2012-2013 Spanien

Här kommer en bildbomb från när Toffe var här. 

 
Jag har fler bilder, men dom kommer vid ett senare tillfälle! Nu ska jag flytta allt från mig gamla dator till min nya lilla prinsessa.