enblondinsvardag

världens bästa hjärta bredvid mig.

Kategori: Allmänt




Vacker morgon hälsning av Aftonbladet.

Efter en underbar dag med familj och släkt får jag äntligen krypa ner i sängen med min älskling bredvid mig. Imorgon ska vi till Helsingborg och shoppa lite. Vi hörs lite mer imorgon.

Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit.

Kategori: Allmänt


Nu sitter jag i bilen på väg ner, är framme om 40min. Jag ska försöka vara lika duktig som jag har varit dom senaste dagarna på att hålla er uppdaterade men det kan bli lite svårt.

Du är allt för bra du.

Kategori: Allmänt


Jag sitter på nätet och försöker spana in höstens mode med musik, då kom jag och tänka på min fina vän Josefin Bäcker. Det är en tjej som kan mode från topp till tå, hon går designlinjen på ST:Martins i Stockholm. Om ni precis som jag tycker att hon ska börja blogga igen om sina härliga outfits och sitt underbara jag så BOMBA hennes kommentar sida så hoppas vi på att hon ändrar sig. SNÄLLA HJÄLP MIG!

i will always love you.

Kategori: Allmänt




Förlåt för att jag har glömt er, eller glömt och glömt jag har inte hunnit. Jag försökte faktiskt igår när jag hade en sovandes pojkvän på bröstet men det gick inte så bra. Igår var jag som sagt med min pojkvän efter jag hade jobbat, han hade spelat fotbollsturnering men fick en smäll i huvudet och en hjärnskakning. Så igår tog jag bara hand om min älskling.

Idag har jag tagit hand om han lite mer, legat vid hans pool och solar lite, sen var jag som ni såg ute och käka middag med min mamma på Havspiren. Mycket gott! Nu ska jag packa för imorgon ska jag och pojkvännen dra till min pappa.

tillsammans är vi blå å gult.

Kategori: Allmänt



NU HOPPAS VI PÅ OS-GULD SARAH!

Teenager post, så sant som skrivet.

Kategori: Allmänt













Super fin playsuit till Spanien

Kategori: Allmänt

Jag såg att min kära vän Frida Kjell hade beställt den. Visst är den fin?
Jag är så sugen....
Jobbajobbajobba tror jag är mitt nya motto, jag jobbar 11-15 idag sen är jag ledig tills nästa fredag. Lyx! Idag skulle jag dragit till Öregrund på impuls grej men det var en annan som hann ta den sovplatsen före mig. Så jag tar mitt pick & pack för en natt i Veda istället. Jag ska få sova med min pojke i 5 dagar i rad, lyx! Det känns som jag lyxar till det riktigt rejält dom kommande dagarna.
Nu hade jag tänkt att ringa upp min pojkvän som tydligen har gjort illa sig, nickat ihop med en annan kille på någon fotbollsgrej! Väldigt onödigt tycker jag.

Världens finaste klänningar.

Kategori: Allmänt

Mina TVÅ nya ÄLSKLINGAR.

Den första från H&M.

Den andra från one teaspoon.

Bästa som kunde hänt den här kvällen

Kategori: Allmänt

Blues och Rock festival i Norrtälje

Kategori: Allmänt











Ska ni på rock & blues festivalen?






Sommar och sol.

Kategori: Allmänt

Juste min underbara klänning kom hem igår, glömde säga det!

Jobba, jobba, jobbaaaaa! Mitt liv är rätt tråkigt ibland, men jag jobbar bara tre dagar till på det här jobbet den här sommaren. Det ska bli så jävla skönt att få vara ledig lite, jag jobbar två dagar på två veckor. Helt okej! Idag har det varit förvånat mycket med kunder, det är ju ändå liksom strandväder men alla verkar vara på stan istället.

du är min ängel.

Kategori: Allmänt







Förlåt min vänner, men jag orkar inte vända på bilderna. Jag sitter iallafall i min säng just nu, Engla & Frida är uppe och provar massa kläder som jag ska sälja! Hojta till om någon vill att jag ska lägga ut lite här på bloggen. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, det var en riktigt spontan sommarkväll. Kvällen började med att när jag stängde kom precis mina kusiner förbi i bil och då frågade dom om jag vill käka middag med dom, så jag åkte hem lämnade min hund sen trampade jag vidare till kusinerna, där dom bjöd på vin, kräftor, krabba, kyckling, ost och lite till. Det var hur underbart som helst att komma till efter 7 timmars jobb! Jag blev kvar där till halv tio sen blev det efterrätt hos Engla, och nu ska vi sova. Imorgon blir det jobb 11-18, så vi hörs mer imorgon.

Night Night

Mitt första inlägg i kategorien, 2012-2013 Spanien.

Kategori: 2012-2013 Spanien

 

Nu börjar det ta sig, har till och med gjort en kategorie vid namn 2012-2013 Spanien.

36dagar kvar. Det är nära nu. Jag har börjat av ta från min "Måsta ha till Spanien"-lista.


Min "måste ha till Spanien"-lista ser ut såhär:

2par shorts -  50% Check

En strandklänning - Check

Ett par nya convers, låga -

Två par nya ballerinas -

Två nya bikinis -

En strandväska -

En bra bok, helst den senaste av Sofi Fahrmans -

Nya soolglasögon -

Nya underkläder -

Tofsar & klämmor -

Badhanddukar -

En tunn vinter jacka -

Lite softa kläder -

 

Ja sådär se min handla lista ut, vad tyck´s? Jag saknar inget va?

 

Jag har fått missoni sjukan.

Kategori: Allmänt



Ni måste hålla med om att det här är en dröm.

1. Ballerina från Missoni
2. Neverfull väska från LV
3. Strandklänning från H&M
4. Sandaletter från Missoni
5. Outdoorsman från Ray ban

Ännu en dag på jobbet.

Kategori: Allmänt



Jag har fått en helt ny vana, dom flesta brukar ta en morgoncigg och kaffe. Jag tar fram datorn och loggar in på facebook och bloggen, en hälsosammare och bättre vana än många andra har. Dock har jag ingått i en dålig vana också, ingått? vad är det för ord? jaja hoppas ni förstår. Jag är en specialist på at stressa, visst att jag alltid kommer i tid men om jag har två timmar på mig så gör jag allt dom sista fem minuterna innan jag måste åka.

Jaja, idag ska jag jobba igen 11-18. Idag behöver jag inte ha lite stor ångest för idag är det dåligt väder och min pojkvän jobbar också så då har jag ingen som retar mig varje minut för att jag sitter och jobbar på årets varmaste dag.

Barfota by Pia design

Kategori: Allmänt








Barfota by Pia design. Alla bilder här ovanför är med sjalar eller tröjor från Barfota by Pia design, mycket fina sjalar och ull tröjor. Jag har två stycken, t.o.m tre dom är super fina! Jag har blivit helt kär i det här märket. Gilla dom på facebook. BARFOTA BY PIA DESIGN.

Vad tycker ni?

plingpling

Kategori: Allmänt




Mamma är på gotland, vilket betyder att jag får stå för maten själv och ta vara på det som finns. Igår blev det middag på havspiren, och idag slängde jag ihop det här! Jag överraskade mig själv, trodde det skulle bli äckligt, men smaka mycket bra! Lite grönsaker i och allt hade varit perfekt.

Recept;


Kyckling
Kokosmjölk
Sweetchili sås
Nudlar
Köttbuljong


Hur kan man bli så vacker som du?

Kategori: Allmänt



Jag är ett troget fan av Hannah Graafs blogg, nu ligger hon på sjukhus efter en fel spruta.
Läs hennes blogg vettja! Den är bäst.

Snälla bli min.

Kategori: Allmänt









to the wall.

Kategori: Allmänt


Har gått med på att jag har köpstopp med Emma, känner lite såhär; hur dum får man vara?
Panik.


We are the newborn, the world know all abouts.

Kategori: Allmänt


Jag sitter på jobbet i skrivande stund och väntar på att få stänga, bara 30minuter kvar. Ikväll ska jag ta mig i kragen och träffa mina underbara tjejer, vi ska ut och käka "på G" standard! Det ska bli så mysigt att bara få umgås med min tjejer, känns som det var evigheter sen.

Imorgon blir det jobb igen, fast bara fyra timmar istället för sju. Jag vet dock inte vad jag ska göra på kvällen, kanske blir hem till pojkvännen eller ännu en kväll med mina fina brudar.


den där ingrosso, han har nog en släng av ADHD

Kategori: Allmänt





Jag sitter nu på tåget hem mot Norrtälje, eller rättare sagt Stockholm! Jag ska möta upp mamma på centralen sen ska vi kolla i några affärer innan vi drar hem för att hämta ut min klänning som kom igår. Ikväll så har jag inte riktigt bestämt hur den ser ut, ut till julia, vara med engla eller ut till pojkvännen.

Imorgon ska jag till min lill kusin Fanny, hon fyller år så jag ska dit på kalas. Efter det ska jag ta mig upp till Väddö för att möta upp min fina vän Amanda och sen efter det blir det väl att somna sött hemma hos pojkvännen. Och sen på söndag blir det en heldag med pojkvännen eftersom vi inte har träffats sen i söndags.

nothing can save us not.

Kategori: Allmänt

have2have brands Pumps, Rosita
have2have brands Pumps, Rosita


Tänkte beställa dom till min klänning som jag har fått hem till min födelsedag.
Vad tycker ni? Tror ni dom sitter bättre på?
Vit klänning & dom? 10 poäng?

if i were a boy

Kategori: Allmänt

 

Hejhopp! Jag sitter i soffan och väntar på att pappa ska komma hem med lite mat till oss. Vi har faktiskt beställt en varsin pizza, ska bli as gott.

Idag har vi varit hos farmor hela släkten nästan, vi har käkat mat och bara umgåts. Vi käkade lax och potatis till lunch, och sen blev det masa frukt till efterrätt! Hur gott som helst!

 

make u stronger

Kategori: Allmänt


Den här dagen har varit piss, tar och kollar take one istället.

save the world tonight.

Kategori: Allmänt



- Wazzup wazzup you wanna party

Take one. Swedish house mafia. Världen över. Sebastian Ingrosso. Axwell. Steve Angello. En 45minuter lång dokumentär om Swedish house mafia, 45 minuter ren kärlek. Det går inte att beskriva hur bra den är, tro mig se den! Den är se värd även om du inte är ett stort house fan, det är grymt bra. Jag gissar på att 80% av alla som kollar på den älskar Axwells kommentar: wazzup wazzup you wanna party?! och att dom blir kära i Sebastian Ingrosso.

- I'm in Miami bitch.

Jag ska se den nu igen, det är min fjärde gång och garanterat inte min sista. Du kommer inte ångra dig, den är så värd! Du missar något om du inte ser den. Dom kan sin grej, dom vet vad dom vill och dom bara gör det som om det inte vore någon big deal. Jag skulle kunna skriva hur långt som helst, men se den bara! Den är grym.

- Don´t you know who i am? I´am fucking Steve Angello.

Du kommer älska dom jag lovar.

De tårar som rinner, gör fåror och spår.

Kategori: Allmänt







Jordgubbar, släkten och skåne. Jag klagar inte någonstans. Jag sitter just nu hemma hos pappa efter en kväll hemma hos farmor, vi har käkat jordgubbar och bara allmänt myst. Annars idag har jag bara gosat med lillebror och pappa, varit nere på sjukhuset en snabbis och käkat glass.

Varning för bitterfitta

Jag får väl klaga lite kanske, det där bältroset är inte att leka med. 8-10 tabletter om dagen det är inte kul, det gör ont så fort jag rör mig. Huvudet dunkar, höger sida gör ont och jag är trött hela tiden. Kul liv, och på det får jag inte vistas i solen heller, kul sommar lov. Skönt, fick jag äntligen klaga lite!

Hoppas ni mår bättre än mig.

men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar.

Kategori: Allmänt







VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER....så lever jag ändå i mina resväskor. Jag har fått ihop tre bilder från dom senaste dagarna, första från danmark, andra från min och min pojkväns halvårsdag och sista från i morse.

Jag sitter på tåget på väg till Skåne. Jag ska träffa släkten och bara ta det lugnt, precis som alla andra somrar. Jag sitter lite smått på tåget och planerar inför min 17års/avskedsfest. Allt ska bli tipptopp.

Hoppas ni har det lika bra som jag.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt