enblondinsvardag

Fredag hela veckan.

Kategori: 2012-2013 Spanien

Nästan alla bilder är lånade av mästerfotografen Alva.
 
Här kommer lite bilder från fredagens "Sverige" fest som elevkåren på skolan hade fixat åt oss, tack så jätte mycket grymt! Lyckat. Det var allt i från karlsson på taket, till vin dunkar, allas fantsi hade flödat!! Jag själv var bara en liten midsommar flicka, lite dålig fantasi men bättre än ingenting alls.
 
Igår var vi nere på ferian, det var en liten kaos kväll. Det innehöll allt från panik i karuseller till film utan ljud & text hemma hos Vendela, från att jaga taxi till att sitta på strandpromenaden. Det innehöll allt. Ikväll är tydligen den STORA kvällen på ferian, & jag trodde den var igår. Herregud vilka festare spanjoerna är.
 
Ikväll ska vi hem till några kompisar och chilla lite innan vi ska nere på ferian en snabbis för att sedan dra vidare till en pub och sätta oss & kolla på El clasico. Hoppas Real Madrid vinner på min familj blir glad, hihi. Jag kan meddla att musiken bara dunkar från 12 på dagen till 5 på natten här på ferian, helt sjuk. I Spanien kan dom festa det är en sak som är säker iallafall.
 
Juste vi är ledig på måndag, wiho! Så ikväll är det bara lördag för oss.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: